Aquesta vegada us presento el trinxat que faig amb la col i la patata que hi poso al caldo.
A casa ens encanta!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwa9V40Gp1bMUdUK_4FqUo4ln2OUXHWr5VRKnxCfJVk8O9FZPENy-wfBV0j0f1RNFYak3x86WumEgP42cNy4csxjL7Jy7BfrRwge4p2LPRMPwklZcvD0zrMyYYtXhnh_FCCey207zLnW1U/s280/IMG_1477-2.jpg)
Ingredients:
- 1/2 col
- 3 patates
- beicon
- butifarra negra
- 2 grans d'all
Elaboració:
- Saltejem la butifarra i el beicon. Ho retirem.
- Saltejem l'all i retirem.
- Mentrestant xafem en un plat la col i la patata, i quan l'all estigui rosset, el retirem i posem a l'oli el triturat.
- Ho barrejem be i afegim el beicon i la butifarra.
- Ho servirem ben calent.
Quin clàssic! Boníssim ara me'l menjaria
ResponEliminaJo porto 3 dies menjant restes del caldo, i encantada!! Aquest trinxat me'l menjaria encantada, què bo!
ResponEliminaPetons
Sandra
Òstres, té una pinta genial! Llàstima que a casa no ens va sobrar ni una engruna de carn d'olla... El proper cop que faci escudella serà, que encara ens queda molt d'hivern!
ResponEliminaSalutacions!
Anna
M'encanta el trinxat!!! Mira que està bo amb les restes del caldo!! I amb la botifarra negra uhmmm.....
ResponEliminaPtns
Boníssim, i amb aquest fred que està fent ve molt de gust!!
ResponEliminaBona entrada d'any!!
PTNTS
Dolça