dilluns, 23 d’agost de 2010

PASTIS D'ESTIU

Bé, després d'unes merescudes vacances a Menorca (quina meravella d'illa!!!), torno amb un pastís d'estiu molt fresquet. Abans de marxar de vacances, vem fer un sopar informal amb la meva cosina i la family, i vaig estar buscant una recepta ideal per un sopar d'aquest tipus en els blogs que segueixo i al de Kanela y Limon (http://kanelaylimon.blogspot.com/) vaig trobar aquest pastis que em va encantar. Aqui teniu la mostra!!






















Ingredients (per 6 persones):
- 12 llesques de pa bimbo sense crosta
- un pot gran de maionesa suau
- 1 llauna gran de tonyina
- 1 llauna de pesols
- 1 llauna de blat de moro
- barritas de surimi
- 3 ous bullits
- 1 pot d'olives farçides
- tomàquets cherri
- pebrot escalibat

Elaboració:
- En un recipient, posem mig pot de maionesa i la llauna de tonyina, i batem tot amb la batedora.
- En dos recipients més petits, partim la meitat de la mescla de maionesa i tonyina.
- En un hi afegirem el blat de moro i a l'altre els pèsols.
- En la safata on ho volguem presentar, posem 4 llesques de pa bimbo juntes formant un cuadrat.
- Untem una de les mescles per sobre el pa, i fem un altre capa de pa bimbo.
- Untem l'altra mescla per sobre el pa, i tapem amb el pa bimbo.
- Tapem tot el pastis amb la resta de maionesa que ens ha quedat.
- I finalment decorem al gust.
- Posem a la nevera fins l'ho de menjar.
Es poden fer servir els ingredients que es vulguin i es pot fer lo gran que es necessiti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada