Divendres va ser el meu aniversari, i per celebrar-ho, me autoregalat una Charlota de Tiramisú. L'he vista a molts blogs i he intentat fer-la. Tenint en compte que el meu fort no són els dolços, crec que no està gaire malament. Com a mínim de gust estava boníssima. Aqui la teniu!!
Ingredients i elaboració de la crema de tiramisú:
* He fet servir la mateixa recepta que tinc penjada, pero hi he afegit 6 làmines de gelatina a la berreja dels ous i el mascarpone.
* Només he cambiat els bizcochos per melindros.
Montatje:
- Al motlle de silicona, hi posem els melindros, prèviament sucats al café, ben repartits per la base.
- Posem una capa de crema.
- Posar un altre capa de melindros (sucats amb café).
- I un altre capa de crema.
- Ho conjelarem.
- El dia que ho necessitem, ho treiem del conjelador i el desmotllem.
- El posem a sobre de la plata on ho volguem servir, i posem el caco en pols per sobre, amb l'ajuda d'un colador petit.
- Disposem els melindros pel voltant, tot tallant-los a la mida que necessitem.
- Per fer l'adorno del centre, farem servir un motlle de presentació i ho decorem amb l'ngredient que preferim (en aquest cas son ametlles picades).
- Després ho decorem al gust convinant les cintes amb les espelmes o com es vulgui.
Felicidades!!!! Aunque sea con retraso.
ResponEliminate quedo divina y el montaje genial, pero seguro que mejor sabia.
besitos