divendres, 10 de setembre de 2010

POSTRE DE FIGUES

Hi ha vegades que les receptes més sencilles, són les que més èxit tenen. Aquest postre me l'ha ensenyat el meu cunyat Jordi. Ell és un aficionat als dolços, i sempre que té la oportunitat, ens en prepara un.
He decidit preparar-lo perque es temporada de figues, i desde que les he decobert (gràcies al meu marit...abans em feien fàstic...jijiji) en menjaria cada dia.
A disfrutar!!!


Ingredients:
- Pa de centeno i mel (de la casa Gerblé)
- 1 tarrina de Mascarpone
- Aigua i sucre per fer un almibar
- 10 Figues

Elaboració:
- Preparar l'almibar i deixar arrefredar.
- Disposem a la safata on volem presentar el postre, les llesques de pa, una al costat de l'altre.
- Suquem el pa amb una mica d'almibar per estovar-lo.
- Barrejem el mascarpone amb una mica d'almibar, per que quedi més diluit.
- Posem el mascarpone per sobre del pa.
- Tallem les figues a làmines i les posem per sobre, al gust.
- Si es vol, es pot posar un fil de mel per sobre les figues, o també melmelada.

1 comentari:

  1. Me encantan los higos y esto tiene una pinta.....
    Yo he hecho mermelada de higos ya veras la receta.
    Saludos

    ResponElimina