Hi ha vegades que les receptes més sencilles, són les que més èxit tenen. Aquest postre me l'ha ensenyat el meu cunyat Jordi. Ell és un aficionat als dolços, i sempre que té la oportunitat, ens en prepara un.
He decidit preparar-lo perque es temporada de figues, i desde que les he decobert (gràcies al meu marit...abans em feien fàstic...jijiji) en menjaria cada dia.
A disfrutar!!!
Ingredients:
- Pa de centeno i mel (de la casa Gerblé)
- 1 tarrina de Mascarpone
- Aigua i sucre per fer un almibar
- 10 Figues
Elaboració:
- Preparar l'almibar i deixar arrefredar.
- Disposem a la safata on volem presentar el postre, les llesques de pa, una al costat de l'altre.
- Suquem el pa amb una mica d'almibar per estovar-lo.
- Barrejem el mascarpone amb una mica d'almibar, per que quedi més diluit.
- Posem el mascarpone per sobre del pa.
- Tallem les figues a làmines i les posem per sobre, al gust.
- Si es vol, es pot posar un fil de mel per sobre les figues, o també melmelada.
Me encantan los higos y esto tiene una pinta.....
ResponEliminaYo he hecho mermelada de higos ya veras la receta.
Saludos