Feia molt de temps que volia provar aquest pastís. El vaig descobrir quan vaig estar a EEUU i me'n vaig enamorar. Però no se'n pot abusar perque és una bomba de rellotgeria de calories!!
Be, de tant en tant ens podem permetre algun capritx...no?!
Ingredients (4 persones):
- 120 g de chocolata negra
- 220 g de mantega
- 4 ous
- 220 g de sucre
- 70 g de farina
- 100 g d'anous
- sucre glaçé per decorar
Elaboració:
- Fondre la chocolata i la mantega, tots dos en troços.
- Apart barrejar els ous amb el sucre, fins a tenir una mescla fina, i afegir la preparacioó anterior de chocolata i mantega.
- Afegir la farina poc a poc, remenant continuament perque no es facin grumolls.
- Prèviament hem de trencar les anous en troçets i ja es poden afegir a la mescla.
- Posar la masa en un motlle. Si no en tenim de silicona, posarlo en un de fang o vidre, untat amb mantega.
- Posar-ho al forn a 180º (calentar-lo durant 10 min) i deixar-lo uns 30-40 min.
- Provar amb un ganivet si està cuit abans de treure'l del forn.
- Deixar-lo refredar abans de servir.
- Per decorar, es pot espolvorejar amb sucre glaçé.
* Consell: acompanyar de gelat de vainilla.
hola Emma, sóc l'altra Emma jejeje, quina gràcia m0ha fet.
ResponEliminaAquest pastís ha d'estar boníssim, m'el copio per fer-ho a casa.
petonets
Emma gracias por la merendola ¡ fantástica!.
ResponEliminaPetons