Be, ja ha arribat el 1er aniversari del blog...que fort!! ja fa un any que el vaig començar. Tot va començar a arrel d'una amiga que tb en tenia un i em va animar. I mira...ja he arribat aquí. Tenia moltes coses pensades pel primer aniversari...pero amb lo liada que vaig, no m'ha donat temps.
Buscava un bon pastís per celebrar l'aniversari del blog i vaig veure aquest a un dels meus blogs preferits de dolços Bocados Dulces y Salados . Té unes receptes bonissimes!
I també vem aprofitar el pastís per celebrar el 2on anyet d'una amigueta de la Marina, l'Alèxia.
Ingredients:
* Pa de pessic
- 4 ous sencers
- 100 gr de sucre
- 75 gr de farina
- 150gr de xocolata
* Relleno:
- 500ml de nata per muntar
- 50 gr de sucre
- fideus de xocolata per decorar
* Xarop:
- 1 dl d'aigua
- 75 gr de sucre
- 3 cullerades d'algun licor dolç
Elaboració:
- Troçejem la xocolata i la fonem al microones.
- Precalentem el forn a 180º.
- Batem els ous amb el sucre fins que dupliquin el seu volum.
- Incorporem la meitat de la farina i barrejem be.
- Després incorporem l'altre meitat de farina i la xocolata, i ho barrejem tot bé.
- Ho posem al forn 30 minuts.
- Un cop estigui fred, ho tallarem en 2 discos.
- Per fer el xarop, calentarem el sucre amb l'aigua i les 3 cullerades de licor, a foc lent fins que s'espessi.
- Amb el xarop, empaparem els dos discos.
- Montarem la nata amb el sucre.
- Montem el pastis: primer un disc, després nata, després l'altre disc i per últim nata.
- Decorarem amb els fideus.
Feliz primer aniversario, aunque sea con retraso. Por muchos más y yo que los siga.
ResponEliminaBesos guapa
Enhorabona pel teu aniversari com a bloguera de la cuina. Ho fas molt bé, desitgem que ho facis molts anys.
ResponEliminaMoltes gracies wapos!!
ResponElimina