Però diumenge teniem un dinar a casa dels meus pares, i vaig buscar un pastis que jo també pogues menjar...si no m'agafava algo! I aquí teniu el meu pastisset light de formatge.
Aniré publicant el que pugui, i alguna recepta que tinc guardada desde fa temps. Però mentre duri aquest procés, evitaré al màxim passar-me amb el menjar.
Per cert, encara que fos un pastisset light, estava boníssim!
Ingredients:
- 1 Tarrina formatge d'untar (Philadelphia) 300gr
- 2 ous i 1 clara
- 3 yogurs naturales desnatats 0%
- 3 cullerades soperes de maizena
- 2 ous i 1 clara
- 3 yogurs naturales desnatats 0%
- 3 cullerades soperes de maizena
- 3 cullerades d'aspartam
Elaboració:
- Barrejem tots els ingredients amb una espàtula de fusta o unes barilles.
- Ho posem al motlle i després al forn, prèviament escalfat a 200º, durant uns 30-40 min. el temps dependrà del cada forn.
- Ho treiem del forn i ho deixem arrefredar. I servim.
Aix, malaides dietes! Però si et pots menjar aquest pastís, la dieta no es farà tant pesada!
ResponEliminaPetons