dissabte, 15 d’octubre del 2011

PUDDING DE POMA I PANSES

No se si ho he dit mai, peró soc una gran fan d'en Karlos Arguiñano. Quan vaig estar de baixa de maternitat per la meva peke, disfrutava poden veure el seu programa dels migdies...peró ara, ja no pot ser. Per sort, hem queden les receptes que publiquen a la revista "Lectures" (uy!! que maruji!!). Sempre les miro perque trobo que son molt senzilles de fer i m'agraden força.
Així que aquest cap de setmana he aprofitat per fer-ne una de dolça. A veure que us sembla.



Ingredients:
- 5 ous sencers
- 3 pomes
- 370 g de llet condensada
- 2 cullerades de farina
- 50 gr de panses
- 25 gr de mantega
- unes gotes de suc de llimona
- 1 copa de rom
- 100 gr de sucre
- 1 culleradeta petita de canyella en pols
- Fulles de menta per decorar

Elaboració:
- Precalentar el forn a 180º.
- Remullem les panses amb el rom durant una bona estona. Després les escorrerem i les passarem per la farina (perque no s'enfonsin).
- Fem el caramel amb el sucre, i unes gotes del suc de llimona i una miqueta d'aigua. Després el posarem al motllo del pudding.
- Pelem les pomes i les tallem a troçets.
- Les saltejem a una paella amb la mantega i la canyella en pols. Les reservem.
- Batre els ous amb la llet condensada, fins que s'integrin.
- Afegim la poma i barrejem.
- Posem la barreja al motllo i afegim les panses.
- Ho posarem al forn a 180º durant 40 minuts.
- Es pot acompanyar d'algun coulis de fruits vermells i d'una mica de menta.

2 comentaris: