Aquesta recepta no té res d'especial i segur que més d'un de vosaltres la fa. És una recepta de casa del meu marit, que jo no l'havia fet mai, pero que un cop la vaig provar, quasi un cop per setmana cau segur. És un sopar ideal per petits i grans.
A més, quan comença a venir la fresqueta, ve molt de gust un platet calentó, així que espero que us agradi.
Ingredients:
- les espines de qualsevol peix que us hagi sobrat (jo hi poso les espines del lluç o si ting algo de rap també)
- arrós (1 grapat per persona)
- 1 grapat de gamebetes per persones (poden ser de les congelades que venen pelades o de les crues)
- 1 grapat de cloïses no gaire grans
- aigua
Elaboració:
- Posem l'aigua a bullir amb una mica de sal.
- Hi afegim les espines de peix i ho deixarem bullir una estona.
- Quan el peix estigui fet, el retirarem i a la mateixa aigua, hi posarem l'arrós.
- L'arrós s'ha de deixar bullir uns 10 minuts.
- A última hora, hi afegirem les gambetes i les cloïses.
- Ho deixarem reposar fins abans de servir ben calent.
A mi ja em pots donar aquest arrosset, que em tornaria boja! Quina delícia!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Oh!!!! L'arròs bullit amb peix, què bó!
ResponEliminaQue bo!!! Com dius, ideal pels sopars d'hivern. M'emporto la recepta...
ResponEliminaPetonets guapa
Hola guapa tu
ResponEliminaa casa els i posis com els i posis, l´arròs els torno boixos , en faig cada setmana i més de un cop
Per cert, una bona manera de cuinar-lo, molt lleuger
mil petonets Susanna
Quina recepta més bona!!Me l'apunto!
ResponEliminaA casa ens agrada molt l'arròs.
Moltes gràcies!
Emma
Això és una delícia un dels plats més senzills que poca gent recorda!
ResponElimina