dimecres, 12 d’octubre del 2011

ARROS BULLIT AMB CLOÏSES I GAMBETES

Aquesta recepta no té res d'especial i segur que més d'un de vosaltres la fa. És una recepta de casa del meu marit, que jo no l'havia fet mai, pero que un cop la vaig provar, quasi un cop per setmana cau segur. És un sopar ideal per petits i grans.
A més, quan comença a venir la fresqueta, ve molt de gust un platet calentó, així que espero que us agradi.



Ingredients:
- les espines de qualsevol peix que us hagi sobrat (jo hi poso les espines del lluç o si ting algo de rap també)
- arrós (1 grapat per persona)
- 1 grapat de gamebetes per persones (poden ser de les congelades que venen pelades o de les crues)
- 1 grapat de cloïses no gaire grans
- aigua

Elaboració:
- Posem l'aigua a bullir amb una mica de sal.
- Hi afegim les espines de peix i ho deixarem bullir una estona.
- Quan el peix estigui fet, el retirarem i a la mateixa aigua, hi posarem l'arrós.
- L'arrós s'ha de deixar bullir uns 10 minuts.
- A última hora, hi afegirem les gambetes i les cloïses.
- Ho deixarem reposar fins abans de servir ben calent.

6 comentaris:

  1. A mi ja em pots donar aquest arrosset, que em tornaria boja! Quina delícia!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Que bo!!! Com dius, ideal pels sopars d'hivern. M'emporto la recepta...
    Petonets guapa

    ResponElimina
  3. Hola guapa tu

    a casa els i posis com els i posis, l´arròs els torno boixos , en faig cada setmana i més de un cop

    Per cert, una bona manera de cuinar-lo, molt lleuger

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. Quina recepta més bona!!Me l'apunto!
    A casa ens agrada molt l'arròs.
    Moltes gràcies!
    Emma

    ResponElimina
  5. Això és una delícia un dels plats més senzills que poca gent recorda!

    ResponElimina