Avui començo un apartat d'amanides. No son heredades de ningú...algunes me les invento amb el que trobo per la nevera, d'altres són de llibres... A casa a l'estiu sempre hi ha hagut tradició de fer moltes amanides de tot tipus...i amb la calor, és el que ve més de gust. A més, son ideals per emportar-les amb el tupper.
Aquesta és molt refrescant. S'ha de deixar una bona estona a la nevera perque estigui ben fresqueta.
Ingredients (2-3 persones):
- 1 pot de mongetes tendres bullides gran
- 6 barretes de surimi
- 1 pot de blat de moro
- tomàquets xerri (al gust)
- 1 llauna de tonyina
- 1 pot petit d'olives verdes farçides
Ingredients (per la vinagreta):
- Oli d'oliva verge
- Vinagre de módena
- 1 cullerada de mostassa a l'antiga
- 1 polsim de sal
Elaboració:
- Posem en una safata tots els ingredients (tallem el surimi, els tomàquets xerri i les olives en troçets petits).
- Per fer la vinagreta, posem en un got 1 dit d'oli, 1 raig de vinagre de módena, la cullerada de mostassa i el polsim de sal.
- Ho barrejem fins que ja no es separen el vinagre de l'oli.
- Servir al gust i molt fresquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada