dissabte, 17 de juliol de 2010

COCA DE POMA

Avui he aprofitat que tenia molts ous a casa, per fer una coca de poma. M'ha ajudat el meu bitxet, que estava tan concentrada, que no hi ha hagut manera de que mirés a la camara...jajaja


Estava boníssima, pero crec que tinc algun problema amb el forn, perque mentre està a dins, puja moltíssim, però a la que el paro, la coca baixa, no queda esponjosa, i sembla com si estigués crua. No és la primera vegada que em passa...pero bé, la qüestió és seguir practicant!
Accepto propostes i comentaris. Gracies.


Ingredients:
- 3 ous- 1 yogur natural
- 2 mides de yogur de farina
- 1 mida d'oli- 1 mida i 1/2 de sucre- 1 sobre de llevat
- 1 poma golden
- 1 mica de sucre




Elaboració:
- Pre-escalfar el forn mentre fem la berreja a 180º.
- Barrejem tots els ingredients: primer els ous amb el sucre, després afegim la farina i el llevat, el yogur i l'oli.- Ho barrejem tot amb la batedora.
- Avoquem la barreja al motlle (23-24 cm i millor de silicona).
- Netejem la poma (li traiem el cor i la pell), i la repartim al gust.
- Espolvorejem el sucre per sobre i ho posem al forn a 180º durant 45 minuts, més o menys.

1 comentari:

  1. Buena pinche te ayuda. Esta bien que la impliques en la cocina y aprenda.
    Seguramente es tu horno lo que hace que no suba bien.
    A mi me pasaba parecido hasta que lo cambie por uno nuevo.

    ResponElimina