dilluns, 13 de desembre del 2010

PASTIS DE CHOCOLATA, BAILEYS I FRUITS VERMELLS

Diumenge 12 de Desembre es l'aniversari de l'àvia Anna, i com ja se m'ha adjudicat, em toca fer pastis!
Aquest cop m'he decidit a atrevir-me amb una recepta totalment nova per mi. Fins ara no havia fet mai res de pastisseria i trobo que me'n surto prou bé.

Estava boníssim encara que el resultat no té res que veure amb la recepta original (http://kanelaylimon.blogspot.com/2010/11/tarta-de-queso-chocolate-y-baileys-con.html?utm_source=BP_recent), doncs jo estic prou orgullosa del resultat tot i haver cambiat algunes cosetes. El que hem va fallar va ser el bany de xocolata per sobre...espero la proxima vegada millorar el resultat.
A DISFRUTAR!!

Ingredients (per 8 persones):

Per la base:

  • 200g de galetes digestive
  • 100g de mantega

Per la crema de formatge, xocolata i baileys:

  • Una tarrina de formatge mascarpone (250g)
  • 150ml de baileys
  • 2 yogurs de xocolata
  • 500g de nata montada
  • 200g de sucre
  • 10 fulles de gelatina
  • 100g de "Cacao Puro Valor"

Per la decoració:

  • Fruits vermells

Elaboració:

- Triturem les galetes i les barrejem amb la mantega fosa fins a formar una pasta, amb la que cubrirem el motllo (ha de ser desmotllable), deixanla el mes anivellada possible.

- En un bol barrejem el mascarpone amb els yogurs, el sucre, el baileys i la xocolata desfeta, fins que quedi una crema homogènea i sense grumolls.

- Diluim la gelatina (prèviament hidratada) en una mica de llet calenta i l'afegim a la barreja anterior.

- Barrejem be i afegim la nata amb moviments envolvents.

- Volquem aquesta barreja a sobre la base de galetes i ho posem a la nevera unes 4 hores.

- Passat el temps, decorem amb els fruits vermells al nostre gust.

* A la recepta original, porta un bany de xocolata, que a mi no em va quedar be, i per tant, no ho explico. Podeu consultar al link de dalt.

6 comentaris:

  1. Sin la cobertura tiene una pinta exquisita.
    ¿Me guardaste un trocito?
    Besos

    ResponElimina
  2. Hola Emma!Sóc L'Emma del Taller de Sucre: No he trobat el teu mail per poder enviar-te la recepte de Tortell de reis!!

    ResponElimina
  3. Hola!!! He trobat el teu blog a través d'un altre, si no recordo malament el de l'exquisit...

    Aquest pastís ha de ser molt bó, mira que a mi no m'agrada el Baileys però amb el conjunt de la xocolata segur que queda bé :) I no et queixis del resultat! Tots sabem que la kanela y limón es una artista, però t'ha quedat preciós!! I una cosa cuinada amb carinyo és el millor. Moltes felicitats a la teva àvia! Que per cert, es diu com jo jejejje

    Em quedo de seguidora del blog, si tu tb et vols passar per la meva cuina a visitar-me i si t'agrada seguir-me, moltes gràcies!!

    Un petó i bon any :)

    ResponElimina
  4. Hola Anniki,

    moltes gracies pel teu comentari. Ara mateix entrare al teu blog a fer-li una ullada!!!
    Ets benviguda a la meva cuina!!

    i Emma, el meu mail es: eastorch@hotmail.com

    Gracies a totes dues

    ResponElimina
  5. Quina pinta més espectacular!!! Segur que estava bonissim!!!!
    Felicitats a l'àvia, segur que va estar encantada amb aquest super pastís....

    ResponElimina