Aquest cop m'he decidit a atrevir-me amb una recepta totalment nova per mi. Fins ara no havia fet mai res de pastisseria i trobo que me'n surto prou bé.
Estava boníssim encara que el resultat no té res que veure amb la recepta original (http://kanelaylimon.blogspot.com/2010/11/tarta-de-queso-chocolate-y-baileys-con.html?utm_source=BP_recent), doncs jo estic prou orgullosa del resultat tot i haver cambiat algunes cosetes. El que hem va fallar va ser el bany de xocolata per sobre...espero la proxima vegada millorar el resultat.
A DISFRUTAR!!
Ingredients (per 8 persones):
Per la base:
- 200g de galetes digestive
- 100g de mantega
Per la crema de formatge, xocolata i baileys:
- Una tarrina de formatge mascarpone (250g)
- 150ml de baileys
- 2 yogurs de xocolata
- 500g de nata montada
- 200g de sucre
- 10 fulles de gelatina
- 100g de "Cacao Puro Valor"
Per la decoració:
- Fruits vermells
Elaboració:
- Triturem les galetes i les barrejem amb la mantega fosa fins a formar una pasta, amb la que cubrirem el motllo (ha de ser desmotllable), deixanla el mes anivellada possible.
- En un bol barrejem el mascarpone amb els yogurs, el sucre, el baileys i la xocolata desfeta, fins que quedi una crema homogènea i sense grumolls.
- Diluim la gelatina (prèviament hidratada) en una mica de llet calenta i l'afegim a la barreja anterior.
- Barrejem be i afegim la nata amb moviments envolvents.
- Volquem aquesta barreja a sobre la base de galetes i ho posem a la nevera unes 4 hores.
- Passat el temps, decorem amb els fruits vermells al nostre gust.
* A la recepta original, porta un bany de xocolata, que a mi no em va quedar be, i per tant, no ho explico. Podeu consultar al link de dalt.
Sin la cobertura tiene una pinta exquisita.
ResponElimina¿Me guardaste un trocito?
Besos
Me encanta la receta
ResponEliminaFeliz 2011!
Hola Emma!Sóc L'Emma del Taller de Sucre: No he trobat el teu mail per poder enviar-te la recepte de Tortell de reis!!
ResponEliminaHola!!! He trobat el teu blog a través d'un altre, si no recordo malament el de l'exquisit...
ResponEliminaAquest pastís ha de ser molt bó, mira que a mi no m'agrada el Baileys però amb el conjunt de la xocolata segur que queda bé :) I no et queixis del resultat! Tots sabem que la kanela y limón es una artista, però t'ha quedat preciós!! I una cosa cuinada amb carinyo és el millor. Moltes felicitats a la teva àvia! Que per cert, es diu com jo jejejje
Em quedo de seguidora del blog, si tu tb et vols passar per la meva cuina a visitar-me i si t'agrada seguir-me, moltes gràcies!!
Un petó i bon any :)
Hola Anniki,
ResponEliminamoltes gracies pel teu comentari. Ara mateix entrare al teu blog a fer-li una ullada!!!
Ets benviguda a la meva cuina!!
i Emma, el meu mail es: eastorch@hotmail.com
Gracies a totes dues
Quina pinta més espectacular!!! Segur que estava bonissim!!!!
ResponEliminaFelicitats a l'àvia, segur que va estar encantada amb aquest super pastís....