diumenge, 5 de desembre de 2010

PASTIS DE POMA AMB CONFITURA D'ALBERCOCS

Com a casa ens encanten les pomes, m'he animat a fer un altre pastis de poma, que vaig veure al programa de "Cuines" de TV3 i la recepta era del Restaurant Les Cols.
És un pastís senzill i la melmelada li dona un toc molt especial. Desitjo que us agradi.




Ingredients:
- 1/4 de litre de llet
- 100 gr de sucre
- 100 gr de farina
- 2 ous
- 1 culleradeta de llevat quimic
- 3 pomes golden
- confitura d'albercoc


Elaboració:
- Precalentem el forn a 250º.
- En un bol, posem la llet, el sucre, la farina, els ous i el llevat, i ho barrejem tot.
- Tallem 1 poma i mitja a daus, i ho afegim a la barreja.
- Ho avoquem al motllo.
- Tallem la resta de la poma a làmines i ho disposem per sobre de la barreja.
- Baixem el forn a 180º i ho deixarem 45 minuts.
- Treure-ho del forn quan les pomes ja estiguine ben daurades, i deixar-ho refredar.
- Quan ho volguem servir, embadurnar amb la confitura.

1 comentari: