Ma mare em va ensenyar aquesta recepta. A casa sempre ens ha agradat molt el menjar xinès, i ma mare va fer la seva variant...a nosaltres ens encanta!! S'asembla molt al dels restaurants, i porta tots els components...és ideal com a acompanyament o com a primer plat.
Que vagi de gust!!
Ingredients (per 4 persones):
- Arros llarg o deshidratat (4 taçetes de café)
- 300 gr de pèsols
- 200 gr de gambetes pelades
- 2 ous
- 1 ceba
- 75 gr pernil dolç
- 1 pastilla d'avecrem de pollastre
Elaboració:
- Primer de tot, bullim l'arrós, per poder anar fent les altres coses.
- Mentrestant bullim els pèsols i les gambetes per separat. Quan estiguin al punt colar-ho i deixar-ho refredar.
- Tallem el pernil dolç a troçets petits.
- Amb els dos ous, fem una truita. Un cop feta, la tallem a troçets petits.
- Amb la ceba, fem el sofregit a la paella. I quan estigui la ceba transparent, i afegim la pastilla d'avecrem i deixem que es desfaci bé.
- Quan estigui ben fet el sofregit, avocarem l'arrós, i barrejarem bé.
- Després anar afegint la resta d'ingredients.
- Deixar coure un parell de minuts tot junt i servir ben calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada