Fa uns dies vaig fer aquest arrós amb camagrocs per acompanyar un fricandó (plublicaré la recepta més endavant), i a nosaltres ens agrada molt. És ideal per acompanyar tot tipus de carns i peixos.
Desitjo que us agradi!
Ingredients:
- 1 grapat d'arrós per persona
- 1 ceba gran
- 1 grapat de camagrocs secs
- 1 pastilla d'avecrem de pollastre
Elaboració:
- Bullim l'arrós en una olla amb aigua i sal, i el deixem al punt que ens agradi a cadascú.
- El colem i arrefredem mentre fem el sofregit.
- Mentre posem en un bol amb aigua templada, els camagrocs secs a remullar.
- En una paella amb força oli, sofregim la ceba fins que quedi transparent.
- Mentre colarem els camagrocs, i els tallarem a troçets petits.
- Afegirem la pastilla d'avecrem i quan s'hagi dissolt, hi afegirem els camagrocs, i els donarem un parell de voltes.
- Quan ja estigui tot cuit, afegirem l'arrós. Donar un parell de voltes perque tot es barregi bé i ja estarà llest per servir.