Aquest cop m'he decidit a atrevir-me amb una recepta totalment nova per mi. Fins ara no havia fet mai res de pastisseria i trobo que me'n surto prou bé.
Estava boníssim encara que el resultat no té res que veure amb la recepta original (http://kanelaylimon.blogspot.com/2010/11/tarta-de-queso-chocolate-y-baileys-con.html?utm_source=BP_recent), doncs jo estic prou orgullosa del resultat tot i haver cambiat algunes cosetes. El que hem va fallar va ser el bany de xocolata per sobre...espero la proxima vegada millorar el resultat.
A DISFRUTAR!!
Ingredients (per 8 persones):
Per la base:
- 200g de galetes digestive
- 100g de mantega
Per la crema de formatge, xocolata i baileys:
- Una tarrina de formatge mascarpone (250g)
- 150ml de baileys
- 2 yogurs de xocolata
- 500g de nata montada
- 200g de sucre
- 10 fulles de gelatina
- 100g de "Cacao Puro Valor"
Per la decoració:
- Fruits vermells
Elaboració:
- Triturem les galetes i les barrejem amb la mantega fosa fins a formar una pasta, amb la que cubrirem el motllo (ha de ser desmotllable), deixanla el mes anivellada possible.
- En un bol barrejem el mascarpone amb els yogurs, el sucre, el baileys i la xocolata desfeta, fins que quedi una crema homogènea i sense grumolls.
- Diluim la gelatina (prèviament hidratada) en una mica de llet calenta i l'afegim a la barreja anterior.
- Barrejem be i afegim la nata amb moviments envolvents.
- Volquem aquesta barreja a sobre la base de galetes i ho posem a la nevera unes 4 hores.
- Passat el temps, decorem amb els fruits vermells al nostre gust.
* A la recepta original, porta un bany de xocolata, que a mi no em va quedar be, i per tant, no ho explico. Podeu consultar al link de dalt.