Ingredients (4 persones):
- 4 mandonguilles per persona (es poden fer del que es vulgui: vedella, porc, pollastre, ...)
- 1 ceba
- 1/2 pot tomàquet natural triturat
- 1 gra d'all
- pèsols
- bolets (en aquest cas: camagrocs i rossinyols).
- aigua
- una mica de farina
- 1 pastilla de caldo de pollastre
Elaboració:
- Sofregim els bolets i apartem en un plat. Conservar també l'aigua que deixen (donarà gust al plat).
- Fem el sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet.
- Afegim la pastilla de caldo de pollastre i deixar que acabi de sofregir.
- Afegim les mandonguilles i les rostim una mica amb el sofregit.
- Posem aigua a la cassola fins que cobreixi les mandonguilles i deixem que començi a fer xup xup.
- Afegim els pèsols (al gust de cadascú).
- Amb el foc ben lent, deixem durant mitja hora que faci xup xup.
- Afegim els bolets i deixarem que redueixi be l'aigua durant mitja hora o tres cuarts mes.
- Servirem ben calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada