Ingredients:
- 1 got de llet
- 2 gots de farina
- 1 got de sucre moreno (també es pot fer amb sucre blanc)
- 1 ou
- 1 sobre de llevat (royal)
- 2 gots de farina
- 1 got de sucre moreno (també es pot fer amb sucre blanc)
- 1 ou
- 1 sobre de llevat (royal)
- 1 cullerada de sucre avainillat
- xocolata rallada
- llavors d'amapola
- anous trocejades
- un xorret de whiski
Elaboració:
- Barrejes l'ou, amb el sucre i la llet, i després incorpores tamissat la farina amb el llevat.
- Aixo es la base del pa de pessic. Després incorpores la resta d'ingredients, en funció del que tens per casa.
- Barrejes l'ou, amb el sucre i la llet, i després incorpores tamissat la farina amb el llevat.
- Aixo es la base del pa de pessic. Després incorpores la resta d'ingredients, en funció del que tens per casa.
- Ho posem al motllo que haguem triat.
- Ho posem al forn previament calentat, durant 45 minuts a 180º.
- Punxem per comprovar que estigui cuit.
- Ho treiem del forn i ho deixem refredar.
Ha d'estar bonissim!!! Bé per a la Lourdes!!!!
ResponEliminaJo també ho faig això de posar el nom de qui m'ha passat la recepta: la coca de la Maria, el pastís de formatge de la Rosa, el pastís de xocolata de l'Anna, .... jejeje.....
Que bona pinta fa aquest pa de pessic! segur que está boníssim el whisky l'a de donar molt bon sabor ! ja ho provaré de fer!!
ResponEliminaPetons Wapa!!
Doy fe de que estaba buenisimooooooooooooooo!!!!
ResponElimina