Ingredients (4 persones):
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 2 grans d'all
- 1 tomàquet
- 200 gr costella de porc
- 3 salsitxes de porc
- llenties pardines (6 grapats)
- 1 fulla de llaurer
Elaboració:
- Primer fregim a la cassola la costella i la salsitxa, fins que quedin ben rossetes.
- Després ho apartem.
- Al mateox oli, fem un sofregit amb la ceba tallada a llunes, l'all, la pastanaga i el tomàquet.
- Quan estigui tot ben sofregit, hi posem les llenties en cru i li donem unes voltes.
- Afegim aigua fins que quedi ben cobert.
- Afegim el tall i deixem que arrenqui el bull.
- Baixem el foc una mica, i ho deixem 1 hora fent xup xup, fins que les llenties son cuites. Si fa falta, afegim una mica d'aigua.
Que bones les llenties!! I que sanes! menjar-ne un cop per setmana és una bona costum que no hauríem de perrdre.
ResponEliminaUna abraçada
Boníssimes les llenties, així guisadetes estan delicioses! nosaltres en mengem sovint :)
ResponEliminaPetonets
Sandra