dijous, 7 d’abril del 2011

LLENTIES AMB COSTELLA I SALSITXA

Cada setmana a casa fem llegum com a mínim un dia...a mi m'encanten les llenties i el mau marit cada cop que en faig em diu: "mañana lentejas...si no las quieres las dejas"...

Ingredients (4 persones):

- 1 ceba

- 1 pastanaga

- 2 grans d'all

- 1 tomàquet

- 200 gr costella de porc

- 3 salsitxes de porc

- llenties pardines (6 grapats)

- 1 fulla de llaurer

Elaboració:

- Primer fregim a la cassola la costella i la salsitxa, fins que quedin ben rossetes.

- Després ho apartem.

- Al mateox oli, fem un sofregit amb la ceba tallada a llunes, l'all, la pastanaga i el tomàquet.

- Quan estigui tot ben sofregit, hi posem les llenties en cru i li donem unes voltes.

- Afegim aigua fins que quedi ben cobert.

- Afegim el tall i deixem que arrenqui el bull.

- Baixem el foc una mica, i ho deixem 1 hora fent xup xup, fins que les llenties son cuites. Si fa falta, afegim una mica d'aigua.

2 comentaris:

  1. Que bones les llenties!! I que sanes! menjar-ne un cop per setmana és una bona costum que no hauríem de perrdre.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Boníssimes les llenties, així guisadetes estan delicioses! nosaltres en mengem sovint :)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina