Com ja sabeu, soc una gran fan del programa "Cuines" de TV3...amb la gran pena de que només el puc veure els divendres i no sempre. Bé, aquest divendres passat vaig enganxar de miracle la recepta i era aquesta coca tan bona i super fàcil de fer...ideal per quan has de portar postres i no te vols complicar la vida...tasteu-la!!
Ingredients:
- 1 massa fresca de pasta de full
- cabell d'angel
- anous
- ametlles crues
- panses
- pinyons
- 1 rovell d'ou
Elaboració:
- Estenem be la massa i la posem a la safata del forn.
- Només a la meitat de la massa, escampem el cabell d'angel (després la tancarem en forma de mitja lluna).
- Punxem la massa amb una forquilla.
- Per sobre escampem tots els fruits secs a troçets petits.
- Tanquem amb l'altre meitat on no hi hem posat res.
- Reseguim tota la vora, assegurant-nos que queda ben tancat.
- Per sobre hi posem els pinyons i els apretem una mica.
- Ho pintem amb el rovell.
- Ho posem al forn al 200º durant 10 minuts (depen de cada forn pero s'ha de treure quan veiem que els pinyons ja estan rossos.
- Deixem refredar i servim.
* Si la colla es de molta gent, es pot fer amb 2 masses, i amb una tapariem l'altre.
Fácil y bueno. Esta queda pendiente para que la degustemos un día.
ResponEliminaSaludos y os espero el Domingo.
Buena, muy buena pinta.
ResponEliminaY muy fácil y seguro que muy agradecida.
La haré un día de estos.
Gracias.
Jo també vaig veure com la feia jejeje... i quines ganes de fer-ne. Encara que jo li canviaria el cabell d'àngel per crema que a casa els agrada més.
ResponEliminaLa teva es veu boníssima i amb tants pinyonets....
Boníssima!! jo també la farciria amb crema!
ResponEliminaUna recepta súper senzilla i boníssima. M'agraden molt les coquetes de músic, però no n'he fet mai. Hauré de provar la teva...
ResponEliminaPetonets!
vés per on; els divendres no em perdo el capítol de cuines però aquest no el vaig poder veure..gràcies per publicar la recepta.
ResponEliminaMMM...Boníssima!! i amb cabell d'àngel i fruits secs..genial. La provaré!
ResponEliminaEmma