dimarts, 15 de març del 2011

VERDURES AL FORN AMB ROMESCO

Bé, aquest plat no té cap tipus de complicació, però com que a casa ens encanta la verdura de qualsevol manera i és una font inmensa de vitamines i fibra, donçs aquí la teniu.


Ingredients (2 persones):
- 1 pebrot vermell
- 2 pebrots verds
- 1 esberginia
- 1 carbassó
- 1 manat d'espàrrecs
- 1 pot de romesco


Elaboració:
- Tallem totes les verdures al gust.
- Les disposem a la safata del forn.
- Les salpebrem.
- Les reguem amb un bon raig d'oli.
- Les posem al forn durant 1 hora / 1hora i mitja.
- Ho servim al plat acompanyat d'una mica de romesco.

7 comentaris:

  1. Hola guapa tu

    i que bones estàn les verduretes així, a casa en faig moltes vegades, i son un exit..

    mil petonets SUSANNA

    ResponElimina
  2. Les verdures al forn o a la brasa, i amb romesco són un valor segur!!!

    ResponElimina
  3. Me encantan las verduras con su romesco.
    Siempre que vamos a Can Rectoret las pido, pero a partir de ahora ya se donde tengo otro restaurante en donde las preparan, je,je...
    Saludos

    ResponElimina
  4. Que bones!!! Jo les faig amb un rajolí d'oli. amb aquest romescu, espectaculars.....

    ResponElimina
  5. No saps com m'agraden totes aquestes verduretes amb el romesco!! Fàcils, però no per això menys bones!
    Petons!
    Sandra

    ResponElimina
  6. Emma una preciositat, per a mi, millor que la carn.

    ResponElimina
  7. Soles ja són bones, fetes així, les verdures. Doncs amb romesco, encara millors!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina