dimarts, 27 de desembre de 2011

TRINXAT

Ja ha passat Nadal i Sant Esteve, i com sempre, a casa aprofitem tot el que es pot aprofitar del caldo de nadal.
Aquesta vegada us presento el trinxat que faig amb la col i la patata que hi poso al caldo.
A casa ens encanta!!


Ingredients:
- 1/2 col
- 3 patates
- beicon
- butifarra negra
- 2 grans d'all

Elaboració:
- Saltejem la butifarra i el beicon. Ho retirem.
- Saltejem l'all i retirem.
- Mentrestant xafem en un plat la col i la patata, i quan l'all estigui rosset, el retirem i posem a l'oli el triturat.
- Ho barrejem be i afegim el beicon i la butifarra.
- Ho servirem ben calent.

5 comentaris:

  1. Jo porto 3 dies menjant restes del caldo, i encantada!! Aquest trinxat me'l menjaria encantada, què bo!
    Petons
    Sandra

    ResponSuprimeix
  2. Òstres, té una pinta genial! Llàstima que a casa no ens va sobrar ni una engruna de carn d'olla... El proper cop que faci escudella serà, que encara ens queda molt d'hivern!

    Salutacions!
    Anna

    ResponSuprimeix
  3. M'encanta el trinxat!!! Mira que està bo amb les restes del caldo!! I amb la botifarra negra uhmmm.....
    Ptns

    ResponSuprimeix
  4. Boníssim, i amb aquest fred que està fent ve molt de gust!!

    Bona entrada d'any!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix