dissabte, 3 de juliol del 2010

ESPATLLES DE CONILL A L'ORENGA


Aquest és el nostre dinar d'avui. És un plat molt senzill i es fa tot sol al forn. Així que pots aprofitar per fer altres coses mentre es cuina.
A la tots ens agrada molt i queda molt tendre. Us animo a que ho proveu!!!

Ingredients (per 4 persones):
- 2 espatlles de conill per persona
- Orenga (també es pot fer amb herbes provençals)
- Sal
- Oli
- Aigua
- Mig got de Vi blanc o conyac

Elaboració:
- Poses en una safata que pugui anar al forn totes les espatlles.
- Les salem bé.
- Afegim un raig d'aigua.
- Tirem per sobre el vi o el cognac.
- Ho reguem tot amb força oli.
- Espolvorejem les espècies per sobre. Se n'hi ha de posar bastant, que es vegi cobert d'espècies.
- Ho posem al forn a 150-180º (depen del forn) durant 1 hora i mitja.
- Durant la cocció anar tirant el suc per sobre perque es faci com una costra.
- Quan el conill ja estigui bastant daurat, apaguem el forn, pero deixarem el conill a dins fins a l'hora de servir.
- S'ha de servir ben calent i es pot acompanyar del que es vulgui.

3 comentaris:

  1. Rico, rico!!!!!!!! Con ese toque tiene que tener un saborcito... humm!!!!!
    Un abrazo

    ResponElimina
  2. Gracias Rosa!! La verdad es que le da un toque muy especial. Te lo recomiendo. Besos

    ResponElimina
  3. M'agrada molt el conill, i fet així queda boníssim. I sobretot és sa, molt sa!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina