dimarts, 12 d’octubre del 2010

MANDONGUILLES AMB CAMAGROCS I ROSSINYOLS

És temps de bolets i l'avi Josep ja ha començat a fer les seves sortides boletaires amb els seus amics. La setmana passada va trobar camagrocs i els he tingut tota la setmana donant voltes per la cuina...que en puc fer? finalment avui m'he decidit de fer les mandonguilles aprofitant que ahir al mercat vaig trobar rossinyols per arrodonir el plat...m'encanten els bolets!!!



Ingredients (4 persones):
- 4 mandonguilles per persona (es poden fer del que es vulgui: vedella, porc, pollastre, ...)
- 1 ceba
- 1/2 pot tomàquet natural triturat
- 1 gra d'all
- pèsols
- bolets (en aquest cas: camagrocs i rossinyols).
- aigua
- una mica de farina
- 1 pastilla de caldo de pollastre

Elaboració:
- Sofregim els bolets i apartem en un plat. Conservar també l'aigua que deixen (donarà gust al plat).
- Fem el sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet.
- Afegim la pastilla de caldo de pollastre i deixar que acabi de sofregir.
- Afegim les mandonguilles i les rostim una mica amb el sofregit.
- Posem aigua a la cassola fins que cobreixi les mandonguilles i deixem que començi a fer xup xup.
- Afegim els pèsols (al gust de cadascú).
- Amb el foc ben lent, deixem durant mitja hora que faci xup xup.
- Afegim els bolets i deixarem que redueixi be l'aigua durant mitja hora o tres cuarts mes.
- Servirem ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada