Les vaig fer la setmana passada per postres i van sortir molt bones. Molt senzilles també, pero les vaig trobar a una revista i tenia que portar postres per dinar, no tenia ganes de complicar-me la vida, i aquest va ser el resultat.
Ingredients (16 tartaletes):
- 2 massas de pasta de full fresca
- 6/8 pomes
- canyella en pols
- 1 ou
- melmelada de albercoc
Elaboració:
- Extenem la pasta de full sobre la safata del forn, i la tallem de la forma que volguem.
- Pelem i tallem les pomes, i les disposem al gust sobre les tartaletes.
- Batem l'ou i li pintem les puntes a les tartaletes.
- Espolvorejem la canyella per sobre les pomes.
- Ho posem al forn a 180º durant 20 minuts (fins que les tartaletes queden rossetes).
- Deixem arrefredar.
- Al moment de servir, posarem la melmelada per sobre.
M'encanten les tartaletes de poma amb pasta de full!!! I fetes a casa, bonissimes.... Tenen una pinta deliciosa!!!
ResponEliminaLa poma amb la pasta de full, ummmmm bona combinació i la melmelada de albercoc hi dona aquell punt a la poma ummmmmmm.
ResponEliminaMolt bo
Bona cuina
Nyam, nyam! Un postre que mai falla, a mi si és amb poma em tens guanyada!!
ResponEliminaPetonets
Sandra