Ingredients (2 persones):
- 1 pebrot vermell
- 2 pebrots verds
- 1 esberginia
- 1 carbassó
- 1 manat d'espàrrecs
- 1 manat d'espàrrecs
- 1 pot de romesco
Elaboració:
- Tallem totes les verdures al gust.
- Les disposem a la safata del forn.
- Les salpebrem.
- Les reguem amb un bon raig d'oli.
- Les posem al forn durant 1 hora / 1hora i mitja.
- Ho servim al plat acompanyat d'una mica de romesco.
Hola guapa tu
ResponEliminai que bones estàn les verduretes així, a casa en faig moltes vegades, i son un exit..
mil petonets SUSANNA
Les verdures al forn o a la brasa, i amb romesco són un valor segur!!!
ResponEliminaMe encantan las verduras con su romesco.
ResponEliminaSiempre que vamos a Can Rectoret las pido, pero a partir de ahora ya se donde tengo otro restaurante en donde las preparan, je,je...
Saludos
Que bones!!! Jo les faig amb un rajolí d'oli. amb aquest romescu, espectaculars.....
ResponEliminaNo saps com m'agraden totes aquestes verduretes amb el romesco!! Fàcils, però no per això menys bones!
ResponEliminaPetons!
Sandra
Emma una preciositat, per a mi, millor que la carn.
ResponEliminaSoles ja són bones, fetes així, les verdures. Doncs amb romesco, encara millors!
ResponEliminaPTNTS
Dolça