dilluns, 25 d’abril del 2011

ARRÓS AMB CAMAGROCS

Ara fa dies que estic una mica desconectada...amb aixo de les vacances, m'he relaxat una miqueta i tampoc estic cuinant gaire. A més, he començat la dieta (aquest cop va en sèrio), així que els plats que cuinaré tampoc son gaire el.laborats.
Fa uns dies vaig fer aquest arrós amb camagrocs per acompanyar un fricandó (plublicaré la recepta més endavant), i a nosaltres ens agrada molt. És ideal per acompanyar tot tipus de carns i peixos.
Desitjo que us agradi!



Ingredients:
- 1 grapat d'arrós per persona
- 1 ceba gran
- 1 grapat de camagrocs secs
- 1 pastilla d'avecrem de pollastre

Elaboració:
- Bullim l'arrós en una olla amb aigua i sal, i el deixem al punt que ens agradi a cadascú.
- El colem i arrefredem mentre fem el sofregit.
- Mentre posem en un bol amb aigua templada, els camagrocs secs a remullar.
- En una paella amb força oli, sofregim la ceba fins que quedi transparent.
- Mentre colarem els camagrocs, i els tallarem a troçets petits.
- Afegirem la pastilla d'avecrem i quan s'hagi dissolt, hi afegirem els camagrocs, i els donarem un parell de voltes.
- Quan ja estigui tot cuit, afegirem l'arrós. Donar un parell de voltes perque tot es barregi bé i ja estarà llest per servir.

1 comentari:

  1. Els bolets donen un gust molt bo als arrossos! Segur que aquest arròs està genial :)

    un petó!

    ResponElimina