dilluns, 21 de febrer del 2011
GALETES DE TONYINA
Ingredients:
- 150gr de mantega amb 100 gr n'hi ha prou
- 2 llaunes de tonyina
- 150gr de farina de reposteria
- 6 gr de llevat
- 1 rovell d'ou amb una mica d'aigua per pintar
Elaboració:
- En un bol posarem la farina tamissada i la tonyina.
- Barrejem tots els ingredients amb una forquilla.
- Afegim la mantega a temperatura ambient i amassar amb les varilles i després amb les mans.
- Posarem una mica d'aigua natural fins que ens queda una massa sense grumolls i que no se'ns enganxi als dits. Si fa falta, afegir una mica mes de farina.
- Tapem la massa amb paper film i la posem a la nevera durant 2 o 3 hores. També es pot fer el dia anterior.
- Quan les volguem enfornar, extenem la massa amb el corró i amb els talla pasates fem les galtes.
- Posar-les a la safata del forn sobre un paper vegetal / de forn, i pintar-les amb el rovell de l'ou batut.
- Decorar-les al gust. Jo ho vaig fer amb llavors de sèsam i d'amapola.
- S'han de coure al forn (prèviament escalfat) a 180º durant 10-15 minuts.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que bueeeeno y que original, atún.
ResponEliminaLo probaré, gracias.
Què bones!!!Per fer una mossegada salada perfecte!Gràcies!
ResponEliminaEmma
Aquest dissabte en vem fer unes de semblants de salmó, a viam si en penjo la recepta!
ResponEliminaA mi no m'agrada la tonyina, però als de casa els encanta. Em guardo la recepta, per un sopar de pica pica les trobo molt originals....
ResponEliminaamb el que m'agrada la tonyina a mi... Les hauré de provar! Trobo que són súper originals. T'han quedat fabuloses!
ResponEliminaPetonets!
Unes galetes salades molt saboroses!! t'han quedat genials!
ResponEliminaPetonetss
Hola guapa tu
ResponEliminam´encanta la teva recepta que original, gràcies per compartir-la
mil petonets Susanna
T'han quedat maquíssimes, Emma! i segur que molt bones!
ResponEliminaSento el malentés, això de tanta pizza ens ha desbordat una mica... i no ens hem aclarat per l'índex! jejeje
Petonets!
Sandra
He quedat parada. Una recepta molt original
ResponEliminaMoltissimes gràcies per tots els vostres comentaris!!!!!
ResponEliminaHi ha molts blocs que encara no conec...aixi que ara mateix hi faré una ullada.
Us espero per aqui.
Petons x tots