divendres, 11 de febrer del 2011

SUSHI FÀCIL



Ingredients:
- Llesques de pa de motllo sense crosta (tenir en compte, que de cada rotllo, surten uns 6 sushis).
- Salmó fumat
- Sucedani de caviar
- Mayonesa
- Alvocat

Elaboració:
- Posem les llesques de pà a sobre el marbre i les aixefem amb un corró.
- Untem les llesques amb mayonesa, pero només perque el pa quedi untat (no ha de sobrar mayonesa).
- Posem el salmó fumat per sobre. Deixarem uns quants centimetres pel cantó que es vol tancar, perque al enrotllar, el salmó es mou.
- En uns hi posarem caviar i ens uns altres el alvocat a tires.
- Després s'han d'enrollar.
- Finalment s'han de tapar amb un paper film i tancarlos com si fossin caramels.
- Posar-los a la nevera durant 3 hores (es pot preparar d'un dia per l'altre i estan més bons).
- S'ha d'esperar fins un moment abans de menjar per servir-los, perque si no el pa s'assecaria.
- Quan es vulguin servir: amb un ganivet que talli bé, tallar rodanxes de uns 2-3 cm i disposar-los a la safata de presentació.

4 comentaris:

  1. Ara sí que m'animo amb el sushi! Haha. Una idea genial! I boníssim, com no!
    Molt original bonica!
    Petonets!

    ResponElimina
  2. Hola Emma! acao d'aterrar per aquí i ja m'hi he quedat. M'encanta aquesta propsta de Sushi fàcil que ens deixes, em sembla deliciosa i fàcil de fer.
    Molts petonets!

    ResponElimina
  3. Molt bona idea!!Ha d'estar boníssim i és senzill de fer .Gràcies!
    Emma

    ResponElimina
  4. Que bons!!! jo d'aquests rotllets també en faig a l'estiu amb altres farcits. Són molt vistosos i bonissims... M'apunto les teves combinacions...

    ResponElimina