dijous, 17 de febrer de 2011

PASTIS MINNIE

El dia 5 de Febrer va ser l'aniversari de la meva peke...ja en son 3!!! que ràpid passa el temps...
Li volia preparar un pastís especial per ella, i com que ara estem a la època del Mickey i la Minnie...donçs li vaig fer una de la Minnie...que ella es tota rosa i cuquetona!!



Ingredients:
- 2 pà de pessic rodons (la mida dependrà de la gent que sigueu)
- melmelada de fruits vermells
- chocolata fondant
- xocolata blanca
- lacasitos
- nutella

Elaboració:
- Primer s'han de fer els 2 pans de pessic amb qualsevol recepta que tingueu a mà i deixar refredar.
- Després es tallen per la meitat i s'omplen de melmelada tots dos.
- Amb un motllo de fer preparacions, tallarem dues rodones en un dels dos pans de pessic, que seràn les orelles.
- Al pa de pessic gran, li fem unes obertures amb el motllo, on encaixarem les dues rodones petites.
- Tot això ho posem a sobre d'una reixa.
- Desfarem la xocolata i quan estigui, s'ha d'embadurnar tot el pà de pessic sense que quedi res sense cobrir. Ho deixarem arrefredar.
- Mentre, desfer la xocolata blanca i en posarem una capa a sobre d'un paper d'alumini per fer la cara. Deixar refredar.
- En un bol, posarem una mica de xocolata blanca desfeta i la barrejarem amb la melmelada, per fer el llaçet. També ho posarem a sobre d'un paper d'alumini i ho deixarem arrefredar.
- La xocolata blanca ha d'estar sobre una base ben plana i si es pot, posar a la nevera perque s'arrefredi mes ràpid.
- Quan estigui ben dur, amb un ganivet, farem la cara de la Minnie. La desengaxarem del paper i la posarem a sobre la xocolata negra.
- Farem el mateix amb el llaçet.
- Desprès calentarem una mica de nutella, i la posarem a la mànega pastissera per fer la decoració de la cara.
- Finalment decorarem al gust.

I aquí la prota bufant les espelmes!!

4 comentaris:

  1. Abans que res moltes felicitats per aquesta peque tan mona que tens. És una cucada, bufant les espelmes!!! Segur que va estar encantada amb el super pastís que li va preparar la seva mami. Aquests són els millors.
    Moltes gràcies per la teva visita, ara te la torno fent una ullada al teu bloc. Amb el teu permís m'hi quedo una estoneta.
    Ah!!! Ja tens una seguidora més.....
    A reveure.....

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats!!!Sens dubte recordarà aquest pastís tant bonic!
    Emma

    ResponElimina
  3. Quina carona més bonica!! Amb aquest pastís tan guapo se'n recordarà sempre d'aquest aniversari... A mi em faria molta pena menjar-me'l! Haha!
    Petonassos!!

    ResponElimina
  4. Hola
    He arribat el teu bloc des de pa amb oli i xocolata
    Molt original con has fet aquest pastís.
    T'ha quedat molt guapo.
    Bona cuina

    ResponElimina