Ingredients:
- 1 bossa d'emmental ratllat
- 1 bossa de parmesà ratllat
- pals de pintxos
- llavors de sèsam i d'amapola
Elaboració:
- Mentre fem la preparació, escalfem el forn a 200º.
- En una safata de forn, prèviament tapada amb un paper , posem uns grapadets d'emmental, procurant que quedin capiculats.
- Després posem un palet al mig del formatge i per sobre, posem una mica de parmesà.
- Decorem per sobre amb les llavors de sèsam i d'amapola.
- Ho posem al forn durant 10-12 minuts, fins que es vegi cruixent (no desfet).
- Ho deixem refredar i ho presentem al gust.
Qué maques!! Me l'apunto. Quede molt ben presentades i originals. Gràcies!
ResponEliminaEmma
Que bones!!1 A un curset de cuina que vaig anar ens les varen ensenyar. Però això de les llavors no n'hi posàvem. Segur que li ha de donar una textura de creck-creck fantàstica.....
ResponElimina